CV

Het CV

We kunnen er niet omheen. Meedoen is van betekenis voor jou wanneer je meespelen in de Young Talent Jazz Band op je CV kunt schrijven!

Heel kort even hoe zaken voorheen gingen. Het orkest is ontstaan in 2017/2018. De (CodarTS) STUDENTEN DIE TOEN MEESPEELDEN GAVEN AAN DAT ZE HEEL GRAAG DE Big Band muziek wilden spelen van Count Basie, Mingus, Q. en Th. Jones, John Clayton etc. Deze muziek is dus een soort rooie draad in het repertoire.

Door Covid / Corona en door het feit dat de musici die bij ons meespelen doorgaan met hun studie en in de 3 e en het 4 e jaar vaak geen tijd meer hebben voor YTJ,  is het orkest leeggestroomd en zijn we nu niet waar we hadden willen zijn. Een bittere realiteit.

Dus jou meespelen moet op je CV (erkend). We vragen je behalve Doe je mee! Ook nog  Help je mee op bouwen?.
Onze drive is zo groot, dit orkest is zo belangrijk voor alle dingen die we doen en alle dingen die we nog willen doen dat er bij onze professionele begeleiders voldoende vertrouwen is dat het gaat lukken en “we” op jullie CV zullen komen te staan.

Let op we bieden ook een auditietraining zodat je vanuit je huidige opleiding, Voortgezet Onderwijs (VO), MBO en HBO, misschien nog een kans maakt om een conservatorium studie erbij te doen.
Het is nog al een uitdaging maar ja ……….. wat is het jou waard?

Follow Us

Whatsapp: ++31 6 33163159

Email: info@youngtalentjazz.nl