Sinatra at the Sands (2024 / 2025)

Een concert waar een album van is gemaakt. Het album "Sinatra at the Sands" is opgenomen tijdens het legendarische concert van Frank Sinatra en Count Basie in de Sands Hotel and Casino in Las Vegas in 1966.

"Sinatra at the Sands" wordt algemeen beschouwd als een van de beste live-albums ooit opgenomen. Het is een prachtige samensmelting van de soepele stem van Frank Sinatra en het jazzorkest van Count Basie. Het album bevat enkele van de grootste hits van Sinatra, waaronder "Come Fly With Me", "I've Got You Under My Skin" en "Fly Me to the Moon", evenals enkele verrassende interpretaties van nummers als "You Make Me Feel So Young" en "One for My Baby (And One More for the Road)".

Het is duidelijk dat Sinatra en Basie op het hoogtepunt van hun kunnen waren tijdens dit concert. De muzikale arrangementen zijn strak en precies, en Sinatra's stem klinkt krachtig en vol emotie. De interactie tussen Sinatra en het publiek is ook geweldig om te horen - je kunt de opwinding en de energie van de zaal bijna voelen terwijl hij praat en grapjes maakt tussen de nummers door.

Als je een fan bent van jazz, big band muziek of gewoon van Frank Sinatra houdt, is "Sinatra at the Sands" een absolute must-play voor je CV. Het is een meesterwerk van een legendarische artiest en een onvergetelijke avond van muziek die voor altijd in de geschiedenis is opgenomen.

Follow Us

Whatsapp: ++31 6 33163159

Email: info@youngtalentjazz.nl