You are currently viewing Zorg dat je erbij komt !!

Zorg dat je erbij komt !!

Young Talent Jazz  heeft dezelfde ambitie als de deelnemers (ouders, scholen en het netwerk van de deelnemers). Het maakt ons niet uit of je wel eens kennis wilt maken met wat muziek nou eigenlijk is of met welke instrumenten je kennis wilt maken.

Waar we wel heel hard aan werken is dat we willen bereiken dat jij, omdat je andere keuzes hebt gemaakt, daarnaast ook aan je muzikale talent blijft werken en / of “jouw muzikale draad “ weer wilt oppakken.

Door in een band of orkest bij ons mee te spelen zal je ervaren wat het voor jou betekend om geinspireerd te worden door de anderen in het orkest of hoe het voelt hoe jij met jouw talent anderen kunt inspireren.

Met onze leuke, inspirerende en ambitieuze projecten, waarmee we bovendien veel optreden en concerten geven, zal jouw bijdrage het verschil maken en je heel veel plezier geven. Bovendien krijg je een groter netwerk van muzikanten maar ook van andere young talents die een opleiding of studie volgen en met jou in het orkest zitten. Hoe tof is dat?!